Zbiórka dla SOSW

Pracownicy 1 Regionu Białystok połączyli siły, aby pomóc najbardziej potrzebujących. Ich inicjatywa – zbiórka przyborów szkolnych dla dzieci z niepełnosprawnością w SoSW im. Waldemara Kikolskiego – jest wzorem który wskazuje wielką moc ludzkiej empatii. Pracownicy z 1 Regionu Białystok kolejny raz pokazali, że wiedzą jak działać w praktyce, aby poprawić życie innych. Tym razem zorganizowali zbiórkę artykułów szkolnych. Wolontariusze udowodnili, że nawet małe gesty mogą mieć ogromny wpływ na życie innych ludzi. Dzieci z niepełnosprawnością, które otrzymały niezbędne materiały szkolne, otrzymały coś znacznie więcej niż tylko zeszyty i ołówki – otrzymały dowód na to, że są otoczone troską i wsparciem. Działania to manifestacja siły ludzkiego serca. Warto podkreślić, że taka inicjatywa stanowi przykład, który może inspirować innych do podobnych działań. Taka akcja stanowi dowód że każdy z nas ma potencjał, aby wpłynąć na życie innych i uczynić je lepszym. Chcielibyśmy serdecznie podziękować za zaangażowanie. Wasze działania są inspiracją dla nas wszystkich i przypominają nam, że wspólnie możemy tworzyć lepszy świat. Dzięki waszym staraniom, dzieci z niepełnosprawnością otrzymały nie tylko przybory szkolne, ale także poczucie, że są kochane i wspierane. Dziękujemy!