Wyniki trzeciej edycji konkursu „Tu mieszkam, tu zmieniam”

Szanowni Państwo, w programie grantowym „Tu mieszkam, tu zmieniam” rywalizacja była bardzo zacięta. Otrzymaliśmy 1170 wniosków. Z nadesłanych projektów wybraliśmy sto, które zostały nagrodzone grantem. Gratulujemy wszystkim organizacjom i życzymy powodzenia w realizacji.  Przyznane środki trafią na wskazane we wniosku konto po podpisaniu  umowy darowizny. Umowy będą wręczane podczas uroczystej Gali, która odbędzie się 28 listopada 2017 r. w Warszawie w Teatrze Kamienica przy ul. Aleje Solidarności 93 o godz. 10:30. Szczegóły Gali zostaną przesłane do organizacji drogą mailową. Uruchomienie środków nastąpi w przeciągu 14 dni od daty dostarczenia podpisanej umowy do Fundacji Santander. Wyniki ukażą się po kliknięciu w poniższy link: Oficjalne wyniki TMTZ 2017 Zespół Fundacji