Bank Młodych Mistrzów Sportu

Error: The map ID (4) does not exist

Ruch ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu, kondycję i ogólne samopoczucie, dlatego promujemy aktywne spędzanie czasu wolnego. Zachęcamy organizacje non-profit pracujące z dziećmi i młodzieżą (od 5 do 26 lat) do organizowania zawodów sportowych, treningów oraz innych działań, w których głównym motywem jest sport i promocja zasad fair play. Ogłaszamy nabór do konkursu: Bank Młodych Mistrzów Sportu. Nabór potrwa od 15 lutego do 18 marca 2019 r.
Program grantowy Bank Młodych Mistrzów Sportu ma na celu promocję przedsięwzięć sportowych oraz zasad fair play w sporcie. W ramach tegorocznej wspierać będziemy przedsięwzięcia sportowe dla osób w wieku od 5 do 26 lat. Nastawiamy się przede wszystkim na wspieranie ich rozwoju fizycznego. Mogą to być np. drużynowe zawody sportowe, olimpiady, paraolimpiady ze szczególnym uwzględnieniem promocji zasad fair-play w sporcie. Nie wspieramy: zakupów wyposażenia: sal gimnastycznych, klubów sportowych, etc., nie finansujemy również wyjazdów i kolonii sportowych. Jeśli macie Państwo wątpliwości, prosimy o kontakt.   Szczegółowe informacje: fundacja@santander.pl, tel. 22 586 89 99.
Bardzo prosimy o zapoznane się z regulaminem programu Bank Młodych Mistrzów Sportu.